Miten varan laivalipun?

MITEN VARAAN LAIVALIPUN

 • Ensimmäinen vaihe
  Valitse yksi suunta tai meno-paluu. Valitse matkan suunta. Valitse matkustuspäivä. Lisää matkustajat. Määrittele matkustajien alennukset. Hakukriteerien määrittelyn jälkeen paina "Hae matkoja". Syötettyjä kriteereitä vastaavat laivavuorot esitetään eri riveillä lähtöjärjestyksessä. Jokaisella rivillä on esitetty hakukriteerejä vastaava kokonaishinta (tarjousta laadittaessa on huomioitu myös kaikki alennukset). Valitse sopiva matka. Jos kyseessä on meno-paluumatka, menomatkan laivayhtiön paluumatkat näytetään erikseen. Laivayhtiöt tarjoavat tavallisesti meno-paluumatkoihin alennusta. Siitä ilmoitetaan käyttäjälle erikseen. Paina "Jatka".
 • Toinen vaihe
  Tässä näkymässä voit tilata lisäpalveluja. Lisäpalvelua lisättäessä tarkistetaan sen saatavuus ja tarkastetaan laivayhtiöiden tarjoamat paketit. Mikäli valintoja vastaava paketti löytyy, sitä tarjotaan käyttäjälle ja samalla näytetään hintaetu. Paina "Jatka".
 • Kolmas vaihe
  Syötä tilaajan tiedot. Niitä tarvitaan, mikäli laivayhtiö haluaa lähettää matkaan liittyviä tärkeitä tietoja (peruutus yms.). Syötä matkustajan tiedot. Paina "Jatka".
 • Neljäs vaihe
  Näytölle tulee varauksen yhteenveto. Tarkista tietojen oikeellisuus ja lue matkaan liittyvät ehdot. Hyväksy ne. Valitse sopiva verkkopankki. Jos haluat kulutositteen, paina kohtaa "Haluan kuitin" ja määrittele tarvittavat tiedot. Paina seuraavaksi "Maksan". Sinut ohjataan verkkopankkiin, josta löydät esitäytetyn maksamismääräyksen. Suoritettuasi maksun paina "Takaisin kauppiaan sivulle". Kun liput on maksettu, tilaajan s-postiosoitteeseen lähetetään varausvahvistus sekä matkapuhelimeen vahvistusviesti.

  Miellyttävää matkaa!